НОВИНИ

Антола и QR кода - уникалното партньорство


Първото по рода си в Месната индустрия в България

Можете да го намерите върху визитки, тарелки, рекламни плакати и ценови листи на Антола

Уважаеми партньори, колеги и приятели,

Антола може да се похвали, че е първата компания в месопреработвателният бранш, която окончателно внедри японското изобретение, наречено QR код, като по-лесен начин на обмен на информация.

За да Ви въведем в нашето ново начинание, ще започнем малко шеговито. Сещате ли се за онзи виц за чукча, който отишъл в Африка. Върнал се да разкаже на другите чукчи какво е видял:

- Видях жираф!
- Какво е жираф?
- Лос знаеш ли?
- Знам.
- Ами същото ама много по-високо.
- Какво друго видя?
- Видях слон.
- Какво е слон?
- Лос знаеш ли?
- Знам.
- Ами същото ама много по-дебело.
- Какво друго видя?
- Видях крокодил.
- Какво е крокодил?
- Лос знаеш ли?
- Знам.
- Ами нищо общо няма.

Та сигурно се питате какво общо има това с нашето съобщение. Антола Ви отговаря:
Баркод знаете ли? Е нищо общо няма!

Всъщност има много общо . QR кода е вид баркод, но разработен и “филиран” до съвършенство, също като месото и месните продукти на Антола. ☺ Това е вид дву-измерен баркод, който се разработва и използва за пръв път от японската компания Denso Wave, която е дъщерна на гиганта в автомобилостроенето Toyota, с една единствена цел – вътрешно проследяване на продукцията. С годините, обаче, тези QR кодове се оказали изключително находчиво откритие от страна на японските ни колеги. Докато обикновеният баркод помага много на касиерите във търговските вериги, то QR кода помага именно на нас – потребителите в тези вериги. Абривиетурата QR Code означава Quick Response Code, или на опростен български език – код, лесен за бързо сканиране. Докато обикновеният баркод съдържа цифри, като ги прави по-лесни за четене, новият партньор на Антола, QR, може да съдържа до 7089 цифри, 4296 цифри и букви и дигитална информация до 3000 байта. Или на кратко – QR кода пази много повече и по-разнородна информация и е по-лесен за сканиране. Съвременните технологии позволяват той да бъде сканиран чрез Вашият смартфон, пък бил той iPhone, Blackberry, Android, Windows Mobile и т.н.

Но защо да Ви интересува това:
Е, защото QR кода е просто един бърз път към точната информация, която Ви е необходима. Всеки един QR code scanner използва камерата на мобилният Ви телефон, за да сканира закодираната зад кода информация. Ако сте на път и нямате под ръка компютър, лаптоп или таблет, а само вашият смартфон, то QR кода Ви дава така желаната мобилност на информацията. Едно сканиране чрез вашият смартфон и информацията относно продукта, услугата, продуктовата ценова листа на Антола, най-добрите рецепти от Антола, контактите на Антола и отговорните лица и въобще всичко, от което имате нужда, е на лице.

Антола въвежда тази съвремена технология за да улесни достъпът на информация към нашите сегашни и бъдещи партнюри. Тази технология ще улесни обмяната на информация между екипът на Антола и всички наши партньори в лицето на търговци, търговски вериги, хотели, ресторанти, кетъринг компании и Вас, крайният потребител.

Екипът на Антола препоръчва използването на апликацията за четене на QR кодове за смартфон I-NIGMA. За друг софтуеър за сканиране на QR кодове, моля потърсете в Google: “QR Code scanner for smartphones”.
С Уважение
Екипът на Антола

Поръчай по интернет месо и месни продукти Антола


Уважаеми колеги, партньори и приятели,

Антола ви уведомява, че вече може да направите Вашата заявка/поръчка по интернет чрез сайта www.antola.bg. Като първите производители в този бранш, които въвеждат он-лайн заявки, екипът на Антола Ви гарантира, че може да очаквате още много изненади и подобрения в тази насока.
Стремейки се да направим потокът и обменът на информация по-бърз, ние от Антола разработваме няколко проекта, чрез които да улесним Вас, нашите партньори и приятели, при поръчването на артикули, необходимостта от контакти, рецепти и друга информация, свързана с нашата дейност.

Поръчването по интернет на месо и месни продукти от Антола се осъществяве след кратка регистрация в основно меню Заявки и Запитвания, след което с един клик на Поръчай он-лайн ще бъдете препратени директно към кратката ни регистрационна форма.

При направена поръчка, член от екипът на Антола ще се свърже с Вас в най-кратък срок относно потвърждаване на заявката, метод на доставка и други детайли, свързани с Вашата поръчка.

Приятно пазаруване на бутиковите стоки от Антола !!!С Уважение
Екипът на Антола